HAYDAY (AYŞE VE YAREN) Masalı

Bu içerik, amatör çalışmaları desteklemek amacıyla yayınlanmaktadır, Siz de yazılarınızı Masal Ekle bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Bir gün kuzenimle evimizde otururken bir anda evimize mektup geldi. Bu mektup amcamızdandı. Mektupta"Sevgili yeğenlerim benim büyük bir çiftliğim olduğunu biliyorsunuz onu size vermek istiyorum ben artık çok yaşlandım bu çiftlik ile ilgilenemiyorum. Adres mektubun içinde." Bunu okuduğumuzda ayşe ile birbirimize bakakaldık. Ve kabul ettik ne kadar zor olabilir ki diyerek yola çıktık.Kağıtta yazan adrese geldiğimizde gördüğümüz tek şey otlar,pisliklerdi.hemencicik işe koyulduk ve her tarafı temizledik.

 

5 YIL SONRA

 

Çiflik artık çok büyük her yer tertemiz ve yardımcılarımız var bizim hiç birşey yapmamıza gerek kalmıyor.Amcamız 2 sene önce vefat etti ve biz ona bu çifliği asla bırakmayacağımıza söz verdik. Şu an her ne kadar satılması için teklifler gelsede hepsini dinlemeden red ediyoruz.

 

OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER